Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  PretražnikPretražnik  RegistracijaRegistracija  ČlanstvoČlanstvo  Korisničke grupeKorisničke grupe  Login  

BLACK SHEEP PAINTBALL

BLACK SHEEP PAINTBALL - Registracija


Poštovanje, da bi se mogao/la registrirati, moraš se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum, a koji su navedeni u tekstu ispod.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini/ce] ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

Admini/ce će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuštenog sadržaja, no, treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaki post što će reći da postoji mogućnost da neki od postova takvog sadržaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavaj obavijestiti Admine/ice o postojanju istog/ih].

Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mržnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadržaja kao i bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutno i trajno isključivanje osobe [činitelja/ice] s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe [činitelja/ice] o učinjenom. Admini/ce imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove s nedozvoljenim sadržajem.

Svi podatci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim tebi, Admina/ica i onih-ako/što/kako podliježe zakonu]. Admini/ce ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na računalo kojim pregledavaš sadržaj foruma. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i služe samo i isključivo za bolji rad foruma. Tvoja e-mail adresa služi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz tvoj korisnički račun.

Klikom na "Slažem se..." potvrđuješ da se slažeš sa svim gore navedenim kao i da ćeš se istog pridržavati.
Registracija na BLACK SHEEP forum je besplatna i omogućava korisniku aktivnosudjelovanje u raspravama. Pravila ponašanja ovdje definirana obavezujukorisnika na njihovo pridržavanje prilikom sudjelovanja u radu foruma isvako nepridržavanje dotičnih propisa povlači za sobom sankcije za štosu odgovorni moderatori. Moderatori BLACK SHEEP foruma imaju pravo editirati,premjestiti ili obrisati svaki post koji nije u skladu s tim pravilima.Za ponavljače prekršaja ili za grublji oblik kršenja pravila moderatoriimaju pravo predložiti dotičnog korisnika za izuzimanje iz rada foruma(ban) na određeno vrijeme ili u krajnjem slučaju za trajni progon sforuma.

Na BLACK SHEEP forumu strogo je zabranjeno:

  1. Postanje linkova i attachmenta vezanih zacrackove, warez, hack, ukradene sadržaje i ostale ilegalne stranice iliradnje. Zabranjeno je i slati ili potraživati materijale koji suzaštićeni autorskim pravima (programi, muzika, filmovi, dokumenti).
  2. Vrijeđanje i omalovažavanje sugovornika naosobnoj ili bilo kojoj drugoj razini, poticanje govora mržnje i bilokojeg oblika diskriminacije (spolne, rasne, vjerske i druge). Iznošenje neistinitih tvrdnji koje mogu štetiti časti ili ugledu je kažnjivo djelo klevete (vidi čl. 200 Kaznenog zakona RH).
  3. Kršenje privatnosti, kao što jeobjavljivanje tuđih podataka (ime, prezime, e-mail adresa) osimopćepoznatih podataka o javnim osobama, kao i poticanje drugih članovana iste ili slične djelatnosti.
  4. Objavljivanje poruka s pedofilskim,pornografskim i sličnim sadržajem, javno isticanje stranačke ili nekedruge pripadnosti, psovanje i svaki drugi oblik neprimjerenogponašanja.
  5. Direktno reklamiranje ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole BLACK SHEEP teama.

Pisanje VELIKM SLOVIMA u ovakvom obliku komunikacije se smatra deranjempa vodite računa o tome. Poželjno je da rečenice budu napisane kao dapišete mail ili pismo, s što manje slenga, nestandardnih kratica itd.Ako koristite potpis (signature) molimo Vas da on ne bude duži od 5redova normalne veličine i da ne pretjerujete s bojama i slikama usigu. Reklamiranje firmi ili sličnih stvari u sigu nije dozvoljeno isvaki sig koji ne ulazi u ove gore navedene okvire biti će obrisan.Ne koristite nedolična imena za nick (nadimak) na forumu kao inepristojne ili nedolične avatare (sličice). Korisnicima s nepristojnimnickovima ili avatarima biti će uskraćeno sudjelovanje u radu foruma.Ako kopirate i stavljate dijelove ili cijele članke s drugih stranicaili foruma obavezni ste navesti izvor tih informacija (preuzeto s …).

  • Moderatori i članovi BLACK SHEEP teama nisu odgovorni za istinitosttvrdnji objavljenih na forumu od strane članova, ali je dužnostmoderatora da ukloni navedeni sadržaj ako se utvrdi da on ne odgovarapravilima foruma.